Trgovina Zakladi narave piše zgodbo, kjer je v ospredju kvaliteta, znanje in zadovoljstvo, da ponujamo najboljše. Zakladi narave
Brain_Support-60k-scaled-600x673
Brez GSO Demeter EU Organic Fair Trade Brez Glutena Soil Association Vegan Natural Cosmetics
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Brain Support

Prehransko dopolnilo, ki vsebuje izvleček ginka in azijskega popnjaka, omega-3 maščobne kisline rastlinskega izvora, koencim Q10 ter vitamine A, E in B-kompleksa.

Šifra: 004 Kategorija:

34,90

-
+

Dodatni opis

Prehransko dopolnilo, ki vsebuje izvleček ginka in azijskega popnjaka, omega-3 maščobne kisline rastlinskega izvora, koencim Q10 ter vitamine A, E in B-kompleksa. Ginko ali dvokrpi ginkovec (Ginkgo biloba L.) spada med najstarejša drevesa. Na Zemlji raste že več kot 300 milijonov let in prvotno izvira iz Azije, kjer ga uporabljajo v prehrani že več kot 5000 let. Gre za drevo, ki mu pravijo tudi živi fosil, saj je danes njegova zgradba skoraj enaka zgradbi fosilnih ostankov te rastiline. Postavlja se s pahljačastami listi, ki so ena od njegovih posebnosti in tudi najpogosteje uporabljen del rastline v prehrani. Ginko biloba ima izjemno dolgo življenjsko dobo. Doseže lahko starost več kot 1000 let. Zasluge temu gredo številnim snovem, ki jih vsebuje.

Izdelek Brain Support vsebuje DHK, ki ima vlogo pri delovanju možganov, vitamin B12 in vitamin B6 prispevajo k delovanju živčnega sistema, prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, ter prispevajo k normalnemu psihološkemu delovanju. Je eden redkih izdelkov, ki vsebuje omega 3 maščobne kisline (DHK) rastlinskega izvora.